Piactér

Tájékoztató

Vásárlás előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi tájékoztatót: 

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Piactér nem hagyományos webáruház - a webáruházakra vonatkozó szabályok itt nem érvényesek -, hanem egy tájékoztató felület mely a megvásárolható alkotásaimról, képzőművészeti termékeimről ad felvilágosítást. Minden alkotás egyedi és egyszeri. Amennyiben bármi, a Piactéren felsoroltak közül elnyerte tetszésedet, az alábbi módon kerülhet a birtokodba: 

Minden fellelhető műalkotás egyedi kóddal bír. Ezt a kódot kell megrendelésedben számomra megküldened valamely elérhetőségemen. Megrendeléskor fizetési kötelezettséged nincs, az csak átvételkor válik esedékessé. Személyes átvételkor a termék átadásakor, postai vagy futár által történő kézbesítés esetén utánvéttel. A szállítás költsége minden esetben téged terhel.

Festmények esetében - tekintettel azok sérülékenységére - kizárólag személyes átadás-átvétel lehetséges előre egyeztetett helyszínen és időpontban és kérlek vedd figyelembe, hogy Szolnok közigazgatási területén kívül szállítási költség kerülhet felszámolásra.  

Elérhetőségeim bármelyikén feltett kérdéseidre szívesen válaszolok. 

Kérlek tartsd tiszteletben, hogy alkotásaimat szerzői jog védi, - a Szjt. IV. fejezetében felsorolt főbb szabad felhasználási esetek kivételével - azokat engedély nélkül többek között felhasználni, másolni, sokszorosítani  jogsértő cselekmény.